Äntligen!

På nätet, tack vare fotograferingen, har jag lärt känna många människor. En del har följt mig i många år och Veronica är en av dem! Hon och jag har ”känt” varandra under många år men hon bor på andra sidan jordklotet typ, (i Skellefteå) och jag bor längre ner så vi har en bit emellan oss. Men Veronica har sin syster här i Linköping och åker ner minst en gång om året och vi har då pratat om att ses. I många år har detta varit standard. Hon berättar att hon kommer och sedan berättar hon när hon åker och så har vi missat varandra även det året! Men i år tog Veronica tag i detta på riktigt och i onsdags träffades vi äntligen! Det visade sig att Veronica var precis som jag uppfattat henne och faktiskt ännu goare och mysigare och trevligare än jag föreställt mig. Och dessutom är hon galet vacker i sitt röda hår och alltid med ett skratt nära till hands! Självklart hamnade hon framför min kamera och så gjorde även hennes syster som jag fick träffa också! Mycket trevligt! Så här kommer några bilder på dessa strålande tjejer! Visst är de fina?

Tack Veronica för att du tog tag i detta! Det var så trevligt att träffas! Önskar vi bodde närmare varandra så vi kunde träffas oftare! :O)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Veronica - Naww så fint skrivet!❤️ Var verkligen jättetrevligt att ses! Det får vi ta tag i oftare! Kram på Dig ☮️❤️juli 13, 2016 – 11:14 f m

Veronica - Naww så fint skrivet av dig! ❤️ Det var så himla kul att ses! Det får vi ta tag i fler gånger☮️❤️ Kram på dig!juli 13, 2016 – 11:17 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*