Saga fyller 1 år!!! HURRA!!


Idag för exakt ett år sedan kom Saga till världen! En tjej som är urgullig, fantastiskt söt, snäll, busig, mammig, lite trotsig, glad och framför allt en riktigt glädjekälla för oss som får ha henne i våra liv! Här kommer en liten kavalkad av bilder från året som gått. Se hur stor hon blivit och vad hon har förändrats under året! Fina, söta Saga!! <3 GRATTIS på födelsedagen!! <3

saga_nyfoddfotografering_4

sagas_fodelsedag_6saga_8man_4 saga_fallemo_10

sagas_fodelsedag_11

,

3 svar till “Saga fyller 1 år!!! HURRA!!”

  1. Tänk vad fort ett år går! Detta har varit det bästa året i mitt liv! Jag är så otroligt stolt och lycklig att vi får ha dig i vårat liv. Sen att du är världens bästa fotograf är ju bara för lyxigt ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *