Saga fyller 1 år!!! HURRA!!

Idag för exakt ett år sedan kom Saga till världen! En tjej som är urgullig, fantastiskt söt, snäll, busig, mammig, lite trotsig, glad och framför allt en riktigt glädjekälla för oss som får ha henne i våra liv! Här kommer en liten kavalkad av bilder från året som gått. Se hur stor hon blivit och vad hon har förändrats under året! Fina, söta Saga!! <3 GRATTIS på födelsedagen!! <3

saga_nyfoddfotografering_4

sagas_fodelsedag_6saga_8man_4saga_fallemo_10

sagas_fodelsedag_11

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

frida - Tänk vad fort ett år går! Detta har varit det bästa året i mitt liv! Jag är så otroligt stolt och lycklig att vi får ha dig i vårat liv. Sen att du är världens bästa fotograf är ju bara för lyxigt ❤juli 20, 2016 – 9:45 f m

Renée - Grattis lilla Saga!juli 20, 2016 – 11:15 f m

Michelle - Vilken lycka att ha en sån superfotograf som kan föreviga gullet :)juli 20, 2016 – 8:59 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*