Fantastiska vattendroppar

Det är så sjukt varmt nu! Varmt är inte rätta ordet. Hett. Vidrigt på alla sätt och vi lider alla här! Det är ansträngande att bara andas i denna värme, att göra något vettigt är helt omöjligt! Katterna ligger utslagna och vill inte ens tänka tanken på att leka! Men det finns en positiv sak med idag och det är att jag varit hos min mamma som lånat en vattenspridare och det var riktigt härligt att bada i den! Och blommorna blev så klart jätteglada av vattnet! Och som grädde på wienersnitzeln så var det roligt att fotografera i det spridda vattnet för allt blir så mycket vackrare med vattendroppar!

Tisdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Iselin Renée - Fantastiske bilder :)juli 26, 2016 – 10:22 f m

Cilla - Vilka underbara foton!juli 30, 2016 – 1:38 e m

Susanne - Fina vattendropps-bilder! Jag saknar värmen något oändligt. Det är ju sommar för allt världen, kyla i varierande grad har vi ju resten av året!
Hur har du gjort dessa bilder, använt vattenspridaren eller något? Jätteläckert iallafall!juli 30, 2016 – 3:35 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*