Vackra fjärilar

I fjärilsland i år har det inte varit nästan någon fjäril alls på hela sommaren! Jättetråkigt tycker jag! Och blommorna har nu vissnat och det har aldrig hänt att det gjort det så tidigt en sommar förut men så torrt och varmt som det varit hela sommaren har inte växterna klarat sig! :O(  Jag vet faktiskt inte om det finns någon möjlighet att få se alla fina Amiraler som brukar komma i augusti/september för det finns ingen växtlighet kvar! Men hoppet lever! Grannfjärilsland har däremot haft fjärilar (de har skuggigare trädgård och vatten att vattna med) så idag har jag varit där för första gången för att se om jag såg några. Det var inte en idealisk dag då det blåste och dessutom var ganska sent så det började bli skugga där! Men, jag hade sån tur att jag faktiskt fick se fyra olika sorter och dessutom få dem alla på bild! Inte lika bra bilder på alla sorter men tillräckligt för att jag ska vara nöjd över dagen!

Utan att tjuvkolla. Finns det någon som kan säga namnet på alla fyra fjärilssorterna här? Inget fusk!! :O)

Fick till och med en liten rödögd fluga med på ena bilden! :O)

Helgbilden

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Beppan - Fina bilder på vackra fjärilar! Jag har inte heller sett många av det slaget i år. Vita flygare förstås – men dem kan jag vara utan.augusti 15, 2016 – 7:25 f m

Tovegranfeldt - åh så finaa bilder!augusti 15, 2016 – 7:37 f m

Anni - Påfågelsöga och nässelfjäril känner jag ju igen, är det en citronfjäril bredvid på fjärde bilden? Den småfläckiga kan jag inte namnet på, tror jag.
Jag har köpt en fjärilsbuske, så jag hoppas att få se fler fjärilar framöver. Brukar ha en hel del på lavendeln och klasepirean.

Suveränt vackra makron!augusti 15, 2016 – 9:54 f m

Anemonen - Ja fjärilar tillhör mina favoriter i djurvärlden. Underbart vackra är de och idag har jag sett sorgmantel på min altan och det gladde mig. Annars har fjärilarna lyst med sin frånvaro i sommar hos mig. Mycket vackra foton av dina fjärilar.augusti 15, 2016 – 6:40 e m

Helen - Jag tyvärr inte namnet på någon fjäril men bilderna är fantastiskt vackra!augusti 15, 2016 – 8:02 e m

KajsaLisa - Man ser jättemånga bilder av den här sorten på nätet, men dina sticker verkligen ut, dom är fantastiska.
Snyggt jobb med skärpedjupet som vanligt.augusti 16, 2016 – 4:25 e m

Annette - Håller med KajsaLisa, oslagbara foton. Hur lyckas du få ett så fantastiskt ljus i dina bilder?augusti 17, 2016 – 6:22 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*