Liljorna

Jag har tyckt att jag har varit bar på macrofotografering. Jag har fotograferat macro massor och tyckt det varit jätteroligt och ju mer man gör något desto bättre blir man. Men, det är en teknik att få till macrobilder som jag vill ha dem och det är inte som att lära sig cykla. Har du lärt dig det en gång så sitter det! Det märker jag nu när jag inte gör det lika ofta. Jag gör det väldigt sällan faktiskt och varje gång jag försöker så blir jag frustrerad över hur svårt det är! Det är verkligen en utmaning att få till det! Härom dagen var en sådan dag när jag gjorde ett försök! Det är nämligen så att jag älskar att fotografera macro och att skapa dessa bilder så jag vill ju gärna kunna! Så jag tog mig ut en stund och kämpade. Det är lite som att kämpa i rejäl motvind! Men jag ville inte ge upp utan åtminstone en bra bild! Jag tror jag fick den. I alla fall en ganska bra bild! Det är en av dessa som jag är ganska nöjd med! Men jag visar flera då jag ändå gillar de andra och hoppas att ni också ska gilla dem! :O)

Tisdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

FREEDOMtravel - Waow vilka fina bilder! Jag har aldrig fotat makro, men min man har ett makroobjektiv som han använder ibland.augusti 16, 2016 – 9:41 f m

Anne-Mari - Vakre liljer !augusti 16, 2016 – 10:02 f m

Tovegranfeldt - riktigt fina bilder!augusti 16, 2016 – 10:06 f m

Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm - Vackra och färgsprakande bilder 😀augusti 16, 2016 – 6:54 e m

Marja - Vackra bilder blev det även den här gången! :)augusti 16, 2016 – 9:20 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*