Arbetsmyra

Jag såg ett program häromdagen om myror. Det var väldigt intressant att se hur det går till i den världen. Den är brutal och egentligen vidrig då arbetarmyrorna styckar sönder de drottningar som inte är den rätta! De hoppar på och biter och sliter sönder honorna och på så sätt styckar och äter upp alla tills det bara finns en kvar som enväldig härskare. Hon har massor av myrmän som lyder under henne! Bland annat arbetsmyrorna som ansvarar för att fixa mat. Här har jag träffat på en arbetsmyra och han sliter och sliter med ett för honom gigantiskt byte! Han tappade det flera gånger men envis som synden kämpade han på och tog upp det igen! Jag erbjöd att hjälpa till men det ville han inte lyssna på så han fortsatte kämpa! Han kämpar säkert än!

 Onsdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Michelle - Häftiga bilder. Myran ser ju ut som en jätte haha.augusti 24, 2016 – 6:56 e m

Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm - Snygga närbilder! Myror är bra coola! :)augusti 25, 2016 – 6:20 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*