Linköping by mig….

Jag har egentligen aldrig gillat Linköping!  Har aldrig sett dess skönhet! Det visar sig också i mina bildmappar! Jag har inte många bilder från och med denna stad! Konstigt med tanke på att jag alltid bott här! Under det senaste året har jag blivit impregnerad med att det är den fulaste staden som finns och det stör mig! Så jag har bestämt mig för att fylla ut mina bildmappar med bilder på min stad! Och förhoppningsvis också  hitta skönheten som faktiskt många säger att vi har! Dessa är de två första bilderna. Kanske visar de ingen skönhet direkt men ändå! Det är början på ett äventyr för min del! Som jag ser framemot! :O)

Tekniska Verken

Linköpings småbåtshamn

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Katrin - Har varit i Linköping ett antal gånger (bor dock inte där :-) men höll nästan på att flytta dit 😉 ).

Får ju säga att det borde bli en hel del fina foton i Gamla Linköping!? Belvederen och Trädgårdsföreningen borde också vara rätt trevliga att fota (iaf sommartid). Eller detaljerna på huset som jag *tror* kallas Solhuset (om man går från P-Eddan mot centrum).

Eller hur är det med de nybyggda studenthusen, är inte de hyfsat färglada och kan bli roliga?

Drömmarnas båge?

Försöker bara få igång din optimism och kreativitet i bilder från Linköping, och ser fram emot alla bilder på Linkeboda! Hejja på! Brukar ha ca 2 besök i Linköping varje år, men hinner inte iväg med kameran då :-( Så jag har också gott om ont på Linköpingsbilder. :-)januari 29, 2009 – 11:40 e m

pudelflickan - Alla dina bilder är fantastiska. Du får fram en speciell känsla.
Min lilla son bor i Linköping nu när han studerar och han trivs gott.
Trevlig helg önskar Hedvigjanuari 30, 2009 – 8:33 f m

ulrica - Precis så känner jag för Enköping!! Jag ska nog också göra ett liknande äventyr och se om jag hittar någon skönhet i staden.

Kram Ulricajanuari 30, 2009 – 11:35 f m

AnnaKK - Jag har bara varit i Linköping en enda gång, men då bet sej iallafall Gamla Linköping kvar!? Skulle absolut vilja dit igen nån gång, och då ha en ”riktig” kamera med mej. :-)

Generellt är det nog så att man blir lite hemmablind, så man inte direkt ser eller uppskattar de potentiella fotomotiven man har närmast sej. Sen är det ju en intressefråga med, och jag tror du är en naturfotograf snarare än en gatufotograf!? :-)

Trevlig fredag!!!januari 30, 2009 – 3:30 e m

Camilla - Vad spännande!
Själv har jag varit i Linköping två gånger, en gång i slutet av 80-talet var jag på kurs hos Linkopia och träffade några riktigt trevliga killar. Andra gången var det med familjen på semester, jag tycker att Linköping är en fin stad. Det går alltid att hitta skönhet i det som är fult, bara ljuset är det rätta, tror säkert att du ska lyckas.
Ha en skön helg
Camillajanuari 30, 2009 – 9:03 e m

Lisbeth - Hej kul med en granne :-) själv bor jag utanför Norrköping.

//Lisbethjanuari 30, 2009 – 11:14 e m

eleni - hej! vrf tycker du inte om linköping? mvh elenijanuari 31, 2009 – 2:04 f m

Vera - jag gillar den undre lite extra mycket, och visst kan man hitta en massa skönhet bara man öppnar ögonen och letar :)januari 31, 2009 – 11:36 f m

Maria - Hej
Jag har nog samma känslor om Köping som du har om Linköping och jag tar en tur en gång i veckan för att föröka hitta något som kan vara intressant att fotografera. ( http://www.mimali.se/wp/category/fotografier/fotopromenad-fotografier/ )

Ha det gott, mvh Mariajanuari 31, 2009 – 7:13 e m

Mattias Wirf - Man blir lätt lite hemmablind kanske? :) Nu var det längesedan jag var där men jag tycker det finns en del vackert i Linköping. Fina bilder!februari 1, 2009 – 12:41 f m

Anna-Ida - åhh jag är så hemkär…det finns ju så många smultronställen…
En tidig sommarmorgon när sopåkarna sopar bort allt skräp efter en natt i sus o dus…
Då det känns som man är nästan ensam i världen.
En fikastund på Åbacka bland träden och Getingarna*grrr*
Kolla på när båtarna slussar i Tannefors slussar…precis där finns en vacker vy över ån och slingan runt och de vackra träden som omgärdar ån.
Man kan ju passa på att smutta på något på cafét medans man spanar.
så visst är Linköping vackert:)februari 10, 2009 – 3:00 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*