Svampen

Eller det är i alla fall vad jag tror att det är! Det kan väl inte vara något annat. Den är vacker! Så gul och fin med en väldigt speciell form. Ser lite ut som en badsvamp. Nu när jag tittar på bilderna ångrar jag att inte provade att ta på den men den tanken slog mig aldrig därute i skogen! Men intressant är den i alla fall! :O)

Onsdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

FREEDOMtravel - Vilken annorlunda! Den ser ut som en tvättsvamp ungefär 😉 Härlig färg!september 7, 2016 – 5:49 f m

Nicole - Fint ljus, speciellt på sista bilden :)
Det var en annorlunda svamp!september 7, 2016 – 9:45 f m

Susanne - Spännande fynd och oerhört vackert fotat. Får känslan av att befinna mig i sagans värld. Gillar skarpt dina varl av färger och ljus. Kanonfint!! Ha en bra helg :)september 8, 2016 – 3:34 e m

Pysselfarmor - Rör mig mycket sällan nu på bloggsidor och fotobloggar, men kom av någon anledning, glömt varför, hit till dig du ”gamla bekanting” och tänkte att du kanske ändå ville veta att denna svamp heter Trollsmör, slemsvampsart i släktet Fuligo.
Ha det gott.september 19, 2016 – 8:34 e m

Mormor - Trollsmör var det ja. Och kolla på Wikipedia, så får du veta varför svampen heter så. Det är roligt med folksägner!

Tack för alla fina bilder dina beundrare får njuta av på olika webbsajter.
Trevlig höst.september 22, 2016 – 6:12 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*