Höstpyssel

Helgen har spenderats med höstpyssel av mina växter! Det innebär att fotografera varenda växt jag har. Detta för att dokumentera så jag kan se hur mycket de växt över sommaren. Det är jätteroligt att titta tillbaka till vårens bilder och så hur mycket som faktiskt hänt fast man tyckt att inget hänt alls! Detta är en av mina favoritväxter just nu för att den är så vacker! Bara kolla färgerna. Vilken rödlila och vilken härlig grön! Det är en trädkaktus/Pereskia för den som är intresserad. SJÄLVKLART hade jag hjälp av min fina hjälpreda Bellebus! Ja, de andra var med också men de låg mest och tittade på. Bellebus var delaktig som syns i sista bilden! :O)

Helgbilden

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Beppan - Tack för tips på vacker blomma! Ny för mig..
Tjusig medhjälpare du har!
Här dokumenteras trädgårdens blommor på samma sätt.
Intressant att se hur planteringarna ser ut efter en säsong.september 26, 2016 – 8:54 f m

Eva Trillian - Vilket pyssel :) att fota alla blommor!
Fina bilder – som alltid!september 26, 2016 – 12:37 e m

Helen - Vilka fantastiskt blanka och fina blad på växten! Färgerna är också fantastiskta! Tur att du får hjälp när du håller på :)september 26, 2016 – 4:37 e m

KajsaLisa - Dina katter blir underbara på bild, bladen är snyggt blankgröna.september 26, 2016 – 11:14 e m

Anni - Otroligt vackra färger och så blanka blad den har!september 27, 2016 – 9:42 f m

Anemonen - Fniss ja den hjälparedan ser verkligen lite konfunderad ut. Bellebus undrar nog om det kanske är dags att plantera om i krukan lite lagom…..
Den växten var tjusig och den har jag inte sett förut.september 28, 2016 – 6:15 e m

Mias Mix - Härliga bilder! Vad heter första växten?
Sv: Tack! Kommer bild framifrån så småningom. Måste bara vänja mig själv vid det korta :)oktober 1, 2016 – 8:51 f m

Åke - Färgerna, katten så snyggt :) Men vad jag också vill berömma är detaljerna du lufter fram!!! Snyggt :)oktober 2, 2016 – 6:49 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*