Höstens färger!

Jag har inte mycket energi i mitt liv nu för tiden tyvärr och det innebär att kameran sällan motioneras! Jag har tänkt i veckor nu att jag måste hinna ut och föreviga hösten och dess ljuvliga färger, då hösten är min absoluta favoritårstid. I helgen samlade jag alla krafter jag kunde få tag i och tog med kameran och åkte på tur ut i naturen! Det är så otroligt roligt och det var så härligt väder. Det var förvisso ingen sol och det blåste så löven ville inte alltid som jag ville men känslan var så ljuvlig! Luften var hög och klar och det kändes nästan som förut! Men något jag märker är att fotograferar man inte ofta så förlorar man det lilla extra som jag vill ha. Porträtt går att få till efter en stunds uppvärmning men macrofotografering är skitsvårt! Det är som att jag tappat nyckeln till hur man ska göra och nu hittar jag inte nyckeln trots att jag letar febrilt! Men, det viktigaste var känslan att få komma ut och fotografera och syssla med det jag älskar. Det gav kraft! Och glädje! Jag är nöjd med resultatet även om jag borde kunna bättre! ;O)

Helgbilden!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Ulla Laiho - oktober 17, 2016 - 6:12 f m

Underbart vackra bilder!

Helen - oktober 17, 2016 - 7:04 f m

Jag tycker att du lyckades fantastiskt bra med dina bilder! Skönt att du orkade pallra dig ut i hösten och fick känna den härliga höstluften. Jag hoppas du får krafterna tillbaka snart så att du kan fotografera mer regelbundet, då kommer ditt ”foto-flow” garanterat tillbaka.

Lotta - oktober 17, 2016 - 10:05 f m

Hej, du kan verkligen vara nöjd med dina bilder för de är fantastiska som alltid. Hoppas du får tillbaka kraften och fotoglädjen snart, jag vet precis hur du känner för kameran för min inspiration försvann helt i våras men nu äntligen är den tillbaks igen. Allt gott till dig och jag såg insta bild från vår strand igår, du kan tror att det är lågvatten även där nu! Kram Lotta

Michelle - oktober 17, 2016 - 10:05 f m

Tråkit att du inte varit på topp :( Jag tycker att bilderna är fina. Sen är du ju super på porträttfotografering, som sagt, man måste inte va 100% på allt 😀 Jag tycker du är bra och ett proffs på foto :) Kramis

Violen på Brandholmen - oktober 17, 2016 - 12:09 e m

Vackra höstbilder! Kameran verkar vara i god form. Var stolt över dina bilder, de är BRA!

Anni - oktober 17, 2016 - 1:44 e m

Men det blev ju magnifika höstbilder! Vilka fantastiska färger! Tråkigt att du är låg, ibland får man kanske tvinga sig till att gå ut och leta efter orken – det låter på dig som att du kom en bit på väg där! Hoppas att du ger dig ut igen snart och sedan återigen när frosten kommer. Kram på dig <3

Susanne - oktober 17, 2016 - 6:39 e m

Vackra ljuva höst som du fångat på ett mycket vackert sätt. Bäst att passa på och njuta innan naturen skiftar färg. Kalasfina bilder :)

Åke - oktober 17, 2016 - 9:06 e m

Jag ser en tråd igenom dina bilder: GLÄDJE :) Du har lagt ned sådan tid på dina bilder :) Vackert så det räcker till och det roligaste att du tog din ut :) Den nästan förmultnade trädet, ser ut som silver :)

KajsaLisa - oktober 17, 2016 - 10:46 e m

Bilden på den faluröda längan med träden i bakgrunden blev fantastisk, känns som huset anpassat sig till hösten.

skogstrollet - oktober 17, 2016 - 11:12 e m

Men du har ju fått till underbara bilder. Suveräna höstfärger och färger över huvudtaget. Ut och fota ännu mera, du har blick för det vackra,

bettyl - NZ - oktober 18, 2016 - 3:19 f m

These are fantastic shots of autumn! I miss seeing them as New Zealand is loaded with pine trees. It makes for a green winter but I do miss the fall colors.

Anemonen - oktober 18, 2016 - 4:55 e m

Ja men det här var ju toppenbilder så jag tror nog bara det är en känsla hos dig, men jag vet det är svårt med macro. Vilka färger och ett så fint öga för just det där lilla extra det hade du ju med dig det ser jag tydligt. Tack för allt det fina du visade.

Mias Mix - oktober 18, 2016 - 8:28 e m

Härliga höstbilder! Hoppas lusten kommer åter nu!!

Madde - oktober 28, 2016 - 11:38 f m

Åh vilka underbara bilder :-) hoppas du hittar nyckeln snart, även om jag tycker bilderna är fantastiska. Hoppas din energi kommer tillbaka. <3

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*