Fröken Blåöga och Julkalendern

Snart är det jul och jag har redan börjat julpynta lite smått! Funderar på hur jag ska ha det och funderar även på julklappar till en och annan. Något jag mer funderar på är julkalender. Jag har haft en julkalender i denna blogg i några år. Av okänd anledning (eller i alla fall har jag glömt varför) så hade jag ingen förra året. Tror delvis att det berodde på att jag kom på det försent så i år är jag ute i god tid och har bestämt mig för att jag ska försöka köra på. Ni som ser detta och vill hänga på är varmt välkomna. Skriver ni upp er här så kan jag lägga med en lista i varje inlägg så vi hittar till varandra! Är du själv inte intresserad men känner någon som kanske skulle vara så tipsa gärna om det!

Det som gäller är att lägga upp en ny bild varje dag i 24 dagar, som en kalender. Det behöver inte vara nytagna bilder och egentligen inte heller julanknytning men det känns ganska naturligt om det har något med jul att göra då det är som en nedräkning till själva julafton!

Så…..HÄNG PÅ om du vill! Annars får du gärna följa mina bilder härinne! Alla mina bilder kan ni finna i den nya kategorin Julkalender 2016.

Och till detta bjuder jag på en solgul bild med Bellebus på! Det är min vardagsrumsvägg som är så gul och Bellebus är så vacker och har så blå ögon! :O)

belle

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

KajsaLisa - Vilken blick.november 28, 2016 – 11:00 e m

Åke - Vilken blick!!!
Vilka ögon!!!
Snyggt!!!

Jag är med i kalendern :) http://www.nacka144.se Som vanligt:)november 29, 2016 – 12:42 e m

Madde - Åh vilken vacker bild 😀december 11, 2016 – 9:15 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*