Färgexplosion

Jag älskar att fotografera porträtt. När allt stämmer är det extra roligt och det gjorde det med denna fotografering. Vi hittade en vacker plats där hösten fortfarande fanns kvar och där ljuset föll helt perfekt och bildade ett oemotståndligt vackert motljus! Lägg till detta en vacker rödhårig tjej som gillar att stå framför kameran och som har de vackraste ögonen! Dessutom var hon modig och bjöd på sig själv och ställde upp på allt jag bad henne om. Och så till sist glädjen som vi båda kände för att det var så lyckat. Det blev en riktig färgexplosion, både mentalt och fysiskt i bilderna! :O) Och resulatet lät inte vänta på sig! Jag är så glad över att ha fått ha vackra Nina framför min kamera. Detta är bara några av mina favoriter!

Torsdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Beppan - november 17, 2016 - 10:43 f m

Härligt färgsprakande!
Hos oss är allt grått nu.
Snön som lyste upp har regnat bort…

KajsaLisa - november 28, 2016 - 11:02 e m

Snyggt, du kan n ta fram det bästa hos dina modeller, känns verkligen personligt.

Saija - december 15, 2016 - 11:26 f m

Åhhh så fina foton! Dig skulle jag gärna bli fotograferad av! :)

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*