Julkalender: Lucka 2

Här kommer min vackraste prinsessa Bina som står för lucka två i min kalender! Hon är en fin dam med den högaktingsvärda ålder av 15,5 år. Med andra ord, en åldrad skönhet! Hennes högsta önskan är att få ligga på mitt bröst och myssova, gärna hela dagarna med undantag för mat och vissa andra behov! De andra katterna tycker dock inte det är en bra idé så det händer sällan men när det händer är det så mysigt!

Hon har alltid varit kräsen och bara ätit torrfoder. Och bara nya sorter. Det ska vara varierat och en påse duger bara cirka tre gånger. Men nu, på ålderns höst, har hon helt plötsligt blivit mera hungrig och vill ha allt hela tiden! Kyckling, tonfisk, tomat, ägg, pizza, kebab, ketchup, apelsinjuice! Ja hon har en förfinad smak! Min vackraste Bina, som är en blåsköldpaddsmaskad Helig Birma och egentligen heter S*Carobb’s Sweet Bambina!

julkalender_2

Tisdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Anemonen - Det var en vacker åldrad skönhet det här i presentförpackning.november 29, 2016 – 9:41 f m

Klimakteriehäxan - Hon bär sin ålder bra!!!november 29, 2016 – 10:22 f m

Mia - Fascinerad!! Vilken fantastiskt vacker katt… Det syns verkligen inte att hon är ”åldrad”!!november 29, 2016 – 1:04 e m

Paula - Hej, vilken fin åldrad fröken! Hur många katter har du? Min gissning är tre…lika bra som någon…november 29, 2016 – 5:59 e m

Åke - Så gudomligt vackert Kalasbild december 2, 2016 – 8:19 f m

Madde - Åh vilken vacker bild på skönheten Bina december 11, 2016 – 9:18 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*