Julkalender: Lucka 14

I helgen var jag och mamma och hälsade på Saga, Frida och Christian. Tanken var att vi skulle mysa och göra julgodis tillsammans! Dessutom titta och hälsa på Saga nya vän Emma, den fina kaninen! Innan godistillverkandet började så bjöds vi på god mat! Här kommer bilder från detta tillfälle!

Helgbilden

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Helen - Fina bilder från en dag som ser ut att ha varit väldigt mysig. Jag ser att ni fick bra hjälp av den minsta i sällskapet :). Kaninen är helt bedårande!december 12, 2016 – 7:21 f m

Violen på Brandholmen - En helt betagande ung dam, ett riktigt litet charmtroll! Jättefina bilder rakt igenom!december 12, 2016 – 3:56 e m

Anemonen - Mycket fina bilder och så fina vinklar. Kaninen är bedårande söt precis som Saga. Min klivia var ungefär en meter och då blir de otympliga. Den var riktigt gammal och den jag har nu är liten så det lär dröja länge länge innan den blommar. Det var väl därför min mormor bara hade klivior. Överallt stod dessa i olika storlekar. De är lättskötta och passar mig precis som orchideer och succulenter. Ja skall kika in på din blomma nu.december 12, 2016 – 5:06 e m

KajsaLisa - Kul bild på kaninen som försöker äta upp gåvagnen. Sen tycker jag barnbilder som den vid köksskåpet och skafferiet blir bäst, barn skall absolut inte arrangeras och det har du förstått :)december 12, 2016 – 10:30 e m

Anni - Åh, vilken bedårande kanin! Nu saknar jag de vi hade när barnen var yngre.
Men den där lilla tvåbenta varelsen ser ut att vara ett riktigt busfrö, snacka om glimt i ögat 😉
Och så får jag en känsla av att du och din mamma är ganska lika, det är något jag anar där över era ögon <3december 12, 2016 – 11:43 e m

frida - Mitt fina busfrö december 14, 2016 – 8:07 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*