Surt, sa räven!


Jag gillar citroner! Dels för att de är så vackra! Den fantastiska gula färgen gör mig så glad! Dels för att de är så goda. Jag älskar att äta dem precis som de är! Och att använda citron som krydda i mat är fantastiskt gott! Och självklart fulla med vitaminer av c-ällsamt slag som är bra i förkylningstider! Och det är inte att förglömma att dess kärnor är lättodlade och blir en vacker krukväxt som ger glädje under många år (vid rätt skötsel förstås! :O) )

citronen

312: Surt, sa räven…
(bild 3 av 365)

logga2017_584035ac2a6b22a6ab35e421

, ,

5 svar till “Surt, sa räven!”

  1. Du lyfter verkligen fram den vackra gula färgen 🙂 Dessutom är du inte bara duktig på fotograferingen… du kan ju tampas med blommor också 🙂

  2. Citroner är verkligeh vackra och goda, fast att äta dem som de är klarar jag nog inte av men i mat och bakverk är de fantastiska!!

  3. Perfekt tolkat. Jättefin bild och snyggt när citronen speglas nertill. Kan inte sluta titta runt hos dig. Fantastiska bilder i härliga färger och jag blir såå inspirerad att lära mig mera om fotografering..
    /Anki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *