På skaft

Som vanligt har jag fått tulpaner när jag fyller år men i år har jag fått tulpaner av andra anledningar också och det gör mig så glad för jag älskar tulpaner! Och jag älskar färger och att få fotografera tulpaner i mitt färgglada kök gör mig så glad! Det känns som att våren är på gång! Med stormsteg! Och finns det någon färg som gör en så glad och energisk som gult! :O)

250: På skaft
(bild 10 av 365)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Anita Malta - Rena rama färgterapin att kika in här hos dig Anneli. Alltid så fantastiskt fina vackra bilder och den här är verkligen inget undantag. Så härligt milda toner och en konstnärligt vald vinkel. Att färg förmedlar glädje vet vi och det visar du verkligen här.

Tycker det är lite synd att du inte får fler besökare. Minns att du skrev hos mig att du hoppade på utmaningen mest för din egen kreativitets skull. Ja, det gör nog vi alla, men just det där med att dela med sig och skapa kontakt med övriga deltagare tycker iallafall jag känns betydelsefullt.

Du är ju en väldigt duktig fotograf och jag har ju fått ta del av dina bilder under många år då vi båda deltagit i olika fotoutmaningar såsom Tisdagstema, Onsdagstema, Fototriss och allt vad de nu heter eller hette.

Tror att många bland deltagarna i 365 Foton liksom jag, skulle uppskatta att följa dig, dina tolkningar och fantastiska bilder och enda sättet är ju att välja några som du kommunicerar med, kommenterar hos. Alla på listan är ju inte möjligt att följa. Men du gör självklart som känns bäst för dig men mig blir du iallafall inte av med 😉 Kikar in här lite då och nu för att få lite inspiration och när jag går så lämnar jag ett avtryck så det syns att jag varit här :-) Ha en fin fortsatt vecka Anneli !februari 16, 2017 – 2:20 e m

Claes - Så snyggt med härliga färger. Gillar skarpt hur tulpanen liksom tonar bort på höger sida. Får man fråga hur du fått till den effekten? :)februari 17, 2017 – 3:41 e m

Kerstin - Vilken underbar bild. Gillar din fotovinkel och de underbara färgerna.Jag gillar verkligen också tulpaner för de påminner om varmare och ljusare tider.februari 18, 2017 – 6:41 e m

asanordvall - Så vacker bild som många andra bilder som du har publicerat :)februari 18, 2017 – 10:42 e m

Rinna-Ranna - Jag gillar allt på din blogg men den här gillar jag lite extra, måste jag säga!februari 25, 2017 – 5:38 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*