Blåögd

Temat ”blåögd” är som gjort för oss här! Självklart blir det en bild på min ässkade Tufsen. Mitt hjärta och bästa vän! Nog har hon blå ögon alltid! De vackraste ögon som finns! Och det vänligaste ansiktet som finns! Hon är underbar min ljuva lilla flicka som just i skrivande stund sitter här på skrivbordet bredvid mig och spinner! :O)

30: Blåögd
(bild 14 av 365)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

KajsaLisa - Oj, vilka ögon.februari 21, 2017 – 9:25 e m

Anita - Hej Anneli!

Så roligt det var att du tittade in hos mig och kommenterade. Jag är inne hos dig då och då men är dålig på att kommentera. Bilden på din fina kisse är underbar. Och vilka vackra blå ögon. Tittar också på din knopp på bilden nedan och läste att du saknade snö. Har inte du också fått snö nu? Här är det massor och det vräker fortfarande ner. Men det är som du säger, den ligger kvar ett tag och sedan blir det mest slaska kvar.

Ha det så bra!

/Anitafebruari 22, 2017 – 11:27 f m

Anita Malta - Ja, vem kunde bättre passa till temat än din så fina Tufsen. En underbart vacker katt och ett väldigt fint fotografi Anneli.februari 22, 2017 – 1:49 e m

Lealetar - Så otroligt vackra blå ögon! Kan inte tänka mig bättre på detta tema, verkligen jättefin katt du har! Fint att bilden är så nära, man får liksom kontakt med blicken.februari 22, 2017 – 9:38 e m

Claes - Så fin :) Snyggt komponerat, fantastisk skärpa och verkligen blåögd.februari 22, 2017 – 10:10 e m

Helena - Otroligt snyggt foto!februari 26, 2017 – 6:26 e m

Anneli Holm - Å vad vacker bild, jag blir alldeles tagen <3mars 4, 2017 – 9:23 e m

Annette - Underbar närbild på de fina ögonen.mars 5, 2017 – 2:04 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*