Enkelt men snyggt


En nyckel i en solnedgång. Enkelt men effektfullt! Det är så härligt när solen nu har kommit och vårkänslorna väcks på riktigt! Solen är nyckeln till våren och allt spirande! Även inomhus känns det som det börjar vakna och spira upp! Mina spetspaprikafrön som jag sådde för inte alls längesen har kommit upp och behöver omskolas! Likaså tomaterna! Ljuset är även nyckeln till att få fina bilder! Som i denna bild. Hade jag inte haft ljuset bakom hade bilden blivit ganska tråkig. Det är ljuset som skapar dramatiken och känslan i denna bild, då ljuset gör skuggorna!

 

Förresten, är det någon som vet hur det fungerar med egna tema? Hur gör jag? Behöver få tips och råd om detta!

nyckeln

68: Enkelt men snyggt
(bild 19 av 365)

logga2017_584035ac2a6b22a6ab35e421

,

9 svar till “Enkelt men snyggt”

  1. En supervacker bild och visst är det tack vare ljuset plus en duktig fotograf 😀

    Ser att du fått svar när det gäller Egna teman och hoppas du förstått hur det fungerar. Det är ju ganska så okomplicerat. Vi får byta ut upp till 52 teman på listan, om vi vill, och skapar därmed en egen lista som som man länkar sina egna inlägg till. De inlägg du gör från listan ska du länka till den befintliga listan. Nej, nu blev det ju komplicerat istället.. Hahaa.. tror nog att du redan har allt klart för dig. Ha en fin vecka Anneli.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *