Fläckiga Sune

Japp, detta är fläckiga Sune! Jag har svårt för människonamn på djur men detta är inte min katt så därav namnet Sune! Och fläckig…ja, det tror jag syns tydligt i bild att lilla Sune är! Dessutom är Sune en väldigt charmig, men lite blyg kisse som gärna spinner! Stark är han också! Och envis. Det är svårt att hålla honom när han verkligen inte vill men ibland måste man. T ex när klorna ska klippas. Eller medicin ska tas!

Visst ser han lite ugglelik ut på denna bild? Det är ögonen som gör det! Eller blicken kanske!:)

flackig

88: Fläckig
(bild 28 av 365)

logga2017_584035ac2a6b22a6ab35e421

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Johanna - Så vacker bild! Härliga färger och fantastisk skärpa – dessutom perfekt till temat :-)mars 19, 2017 – 2:23 e m

M - Vilken fin bild. Sune verkar vara ett populärt namn på just katter. Jag vet flera katter med det namnet. Själv har jag en Orvar och en Siri och så Enza som sonen bestämde namnet på. En kompis till mig sa att hon hört att katter SKA ha namn som har bokstaven S i sig för att det är lättare för katten att höra. Jag vet inte men namn som börjar på S är lätta att säga. Jag har hört att bokstaven I ska vara en bra bokstav att ha med i djurnamn för att det hörs bra. Och tack <3 för dina fina kommentarer i min bildblogg.mars 19, 2017 – 2:35 e m

Annette - Så mjuk och fin ton i din bild, jag gillar att det inte är några skarpa kontraster i just det här fotot. Apropå namn på djur så har vi en mix på våra. Barnen har döpt två stycken till Zingo och Doris, vår Ragdoll heter Fame, hundarna heter Shelly och Alice. En höna heter Coco Chanel 😉mars 19, 2017 – 4:19 e m

Kerstin - Så charmig han fläckige Sune;=) Du är verkligen duktig att fånga katters intensiva blickar.mars 19, 2017 – 6:00 e m

Anki Ai - Stiligt porträtt på fläckiga Sune.mars 19, 2017 – 8:26 e m

MargaretaG - Visst är Sune fläckig men också ”ränderna går aldrig ur”. Gillar katter väldigt mycket men kan inte ha det då jag har en latent allergi (samt mina pojkar) som aldrig visat sig annat än på tester.mars 19, 2017 – 8:45 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*