Gamla och skruttiga

Blir vi allihop någon gång. En del tidigare än andra och en del knappt märkbart! En del blir skrynkliga som en mogen passionsfrukt medan andra ser ut som en len persika i hela sitt liv! En del är på ålderns höst lika pigga som när de var 20 och en del yngre är som om de vore 80 år! Livet är inte rättvist och en del drabbas av allt medan andra knappt får några sorger i sitt liv! En del glider som på en räkmacka hela livet och en del snubblar på hala bananskal mest hela tiden! Livet är inte rättvist!

Min önskan är att alla ska få uppleva lite lidande så man kan ha förståelse för andra som har lidande mest hela tiden! Självklart skulle jag ju önska att ingen hade lidande någon gång men så fungerar ju inte världen och då tänker jag att ordstävet ”gå en mil i någons skor” är rätt så lämpligt! Inte bara för  en ökad förståelse för andra utan för att uppskatta och vara tacksam för det man faktiskt har! Och många har faktiskt väldigt mycket att vara tacksamma för! Många saker som man tar för givet kan försvinna och det är först då som man inser hur bra man haft det så ta en minut eller två att tänka över hur mycket som du faktiskt har att vara tacksam för! Bara enkla saker som att du kan gå, dricka vatten direkt ur kranen, äta vad du vill….

alderdom

359: Ålderstecken
(bild 31 av 365)

logga2017_584035ac2a6b22a6ab35e421

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Susanne - En mycket vacker bild som passar väldigt bra till dina mycket tänkvärda och kloka ord.mars 27, 2017 – 1:37 e m

Kerstin - Vacker bild med bokehkänsla i bakgrunden. Mycket tänkvärda ord.mars 29, 2017 – 4:34 e m

Maria - Vacker bild på de skrumpna blå bären. Fint ljus och fin skärpa.mars 29, 2017 – 8:32 e m

Claes - Så fin ”glittrande” bokeh.april 6, 2017 – 2:23 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*