Genomlyst

Vilket vackert vårljus vi har haft idag! Och så hittade jag denna vackra plats där ljus och plats har en samklang som skapar magi! Jag hoppas och önskar att vi får en lång, sval vår så så blommor och natur får ta tid på sig att komma fram och glänsa!

Nu har jag kommit drygt en månad i fotoutmaningen och det är redan månad tre. Tycker ändå jag ligger rätt bra till i tid och känner mig lugn och nöjd med mina bidrag hittills! Har till och med haft med ett eget tema! Inte illa! :O)  Jag har också varit runt hos alla och hälsat på och sett många fina bloggar med fina bilder! Det är roligt att följa er och hoppas att ni tycker om att följa mig!

genomlyst

108: Genomlyst
(bild 32 av 365)

logga2017_584035ac2a6b22a6ab35e421

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Cecilia Bergman - Åh, så fint!mars 27, 2017 – 9:00 e m

Anita Malta - Så vackert med all grönska, så mycket grönt i olika nyanser och en underbart ljus.
Ja, det är mycket givande att följa dig och skönt att du tar det hela med ro. En månads bilder fast tre månader strax passerat har ju egentligen ingen betydelse alls. Känner att jag själv måste börja tänka om och inte hetsa, lägga in bilder för siffrans skull, då är det inte roligt längre. Håller på att lära mig Lightroom för att bättre kunna sortera och redigera mina bilder och det måste få ta sin tid vilket jag försummade helt förra året. Tack snälla för ditt svar hos mig när det gäller Raw. Testade att fotografera i Raw för flera år sen men kunde inte hämta hem mina bilder och förstår att man måste ha ett speciellt program. Är det något du kan rekommendera ?mars 28, 2017 – 6:04 f m

MyyZz - åhhh vilken ljuvlig bild, älskar den skira grönskan <3mars 29, 2017 – 2:36 e m

Anki Ai - Trolskt vackert. Fint ljus i bilden.mars 29, 2017 – 3:16 e m

Kerstin - Vilken magisk bild. Underbara färger och så fantastiskt ljus. Det är alltid lika roligt att titta in till dig och jag gillar att du kikar in hos mig och du ger så bra konstruktiv kritik. Det gillas för det är ett av målen med utmaningen att kunna utvecklas och då är det alltid bra att få lite tips på vägen:=)mars 29, 2017 – 4:33 e m

Maria - Vackert med de infallande ljuset bland allt det gröna.mars 29, 2017 – 8:33 e m

MargaretaG - Det här känns underbart och du har verkligen lyckats med att visa det, tack för den här stunden.april 2, 2017 – 6:06 e m

Annette - Magiskt..! Du är fenomenal på att förmedla stämningar i dina bilder, som i den här som ser ut som tagen ur en film.april 3, 2017 – 3:52 e m

Peter - Underbart ljus i denna bild :-)april 6, 2017 – 10:06 f m

Claes - Underbar bild! Fantastiskt ljus och grönska. Gillar oskärpan i förgrunden, som skapar en speciell ”sagolik” stämning.april 6, 2017 – 2:22 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*