En utmaning

Jag har blivit utmanad av Malin att berätta sju sanningar om mig själv och det har tagit tid att hitta några men äntligen har jag fått ihop dem…tror jag! ;O)

1. Jag har idag hållt på att krocka med en buss som var lite vintervägbanerädd så han höll inte åt sig. Det gjorde att jag fick gå ut i dikesrenen som var snöklädd och där fick jag sladd. Klarade dock att räta upp bilen innan jag mötte nästa bil! Så första sanningen måste vara att jag är ypperlig bilförare! ;O)

2. Jag är periodare i allt. Just nu är jag inne i en period där jag älskar apelsiner och äter hur många som helst om dagen!

3. Jag har julbelysningen på balkongen kvar!

4. För första gången på många år längtar jag efter våren och ljuset!

5. Jag har fått diagnosen fibromyalgi och det innebär att jag nu har mera rätt att vara fullkomligt livrädd för tandläkaren! ;O)

6. Hur illa en människa än gör mig kan jag inte låta bli att bry mig när det går illa för den personen!

7. Jag har samlat krukväxter och hade ett trettiotal olika Julkaktusar ett tag. Men de dog när jag flyttade till denna lägenhet!

Jag kommer inte skicka denna utmaning vidare men den som känner för det får gärna anta den och skriva en kommentar här på detta inlägg så jag vet om det och kan läsa era sanningar!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Kerstin - Vad kul att få veta lite mer om dig. Tur att du är en skicklig bilförare. :)
Trist att du har fått fibromyalgi. Jag fick diagnosen för lite drygt 20 år sedan.
Ingen rolig sjukdom men man lär sig leva med den.
Ha det gott.februari 12, 2009 – 10:13 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*