Vårfärg

Våren gick så snabbt i år så jag hann inte med. Jag tror fortfarande att det minst en månad kvar till juni och jag förväntar mig att jag ska kunna fotografera vitsippor och gullvivor! Självklart är de för länge sedan förbi. Härom dagen skulle jag fotografera rapsfälten men till och med de var överblommade. Endast en gul blomma lite här och där och resten grönt! Mycket tråkigt! Men än har det inte blivit sommargrönt och det är skönt! Och tur för då kan jag fortfarande få lite vårkänsla! Det är så vackert med den sirliga vårgröna färgen! Späda, nygrönskande ormbunkar är så vackert och tillsammans med nyutslagen björk i bakgrunden så blir det ändå väldigt vårligt! Och härligt!:)

varkansla

354: Vårfärg
(bild 62 av 365)

logga2017_584035ac2a6b22a6ab35e421

 

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Thyrakristina - juni 12, 2017 - 10:42 e m

Så vackert grönt och fint ljus!

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*