Dignar

Igår när jag skulle åka hem passerade jag ett dike med höga nässlor! I dessa nässlor dignade det med fjärilslarver! Det var nästan mera svart än grönt! SJÄLVKLART var jag tvungen att stanna bilen, ta fram kameran och ta mig runt bilen till diket för att försöka fotografera dem! Konstaterar snabbt att det de är något för långt borta för att det ska bli någon bra bild! Problemet är att diket är djupt (tror jag) för dikets botten syns inte genom alla nässlor! De främsta nässlorna var avhuggna så det var mest stammar men ändå helt omöjligt att se hur djupt diket var eller annat som kunde vara bra att veta! Envis som jag är bestämde jag mig ändå för att försöka och jag kan tala om för er att diket var djupt! Riktigt djupt! Nässlorna som var avhuggna räckte över knäna på mig och de andra nässlorna gick över huvudet! Jag försökte till en början att göra en liten gång där jag kunde stå försiktigt och sedan ge mig av! Problemet med det var att jag hade gått ner på ett ställe där det fanns men cirka en meter bort fanns det ännu fler och jag ville så klart ha dem på bild också! Så jag plöjde mig i genom brännässlorna (i sandaler) och till slut fick jag några fina bilder! Att ta sig upp var nästa problem och jag halkade och satte mig rakt i nässlorna! INTE SKÖNT!! Så med nässelstick i bak och smalben åkte jag hem och var ganska nöjd! Jag fortsatte med bilen och längs med vägen fanns det säkert 15 ställen till med massor av fjärilslarver och de ställena var mycket mera lättillgängliga! Men vad gör man inte för att få en bra bild! :O)

dignar

52: Dignar
(bild 84 av 365)

logga2017_584035ac2a6b22a6ab35e421

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Anki Ai - Oj vilka strapatser för denna bild, men bra blev den ju. Ibland får man utstå både det ena och det andra för fotokonsten. :)juli 3, 2017 – 9:35 e m

Claes - Nej, vad gör man inte för en bild :) Läcker blev den också med de svarta larverna och den gröna fina bakgrunden. Snyggt jobbat :)juli 3, 2017 – 9:39 e m

Lealetar - Allt för fotokonsten :) Jätteläckra larver, så härliga färger!augusti 1, 2017 – 9:56 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*