Sällskapssjuk!

Detta är min fina Bellebus! Hon är min bebis trots att hon nu hunnit fylla 6 år. Hon är minstingen i gänget (jag har fyra stycken) och det gör att hon tar sig lite mera friheter som alla småsyskon gör! Hon är den som ska sitta i mitt knä hela kvällarna och hon är den som följer med mig in till datorn och sitter där! Går jag ut på balkongen kommer hon direkt och hoppar upp på min rygg! Hon kommer först till sängen och går i från den när jag gör det! Hon följer med på toan och råkar jag stänga dörren så står hon utanför och försöker gräva sig in! Man kan verkligen säga att hon är sällskapssjuk! Och passa sig den som tar hennes plats! :O)

sallskapssjuk

317: Sällskapssjuk
(bild 103 av 365)

logga2017_584035ac2a6b22a6ab35e421

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kerstin - Vilken söt liten tjej som vet hur man ska ta för sig av kärlek och uppmärksamhet:=) Dessutom verkar hon gilla att bli fotad.augusti 4, 2017 – 9:54 f m

Helena - Såå fin katt! :)augusti 17, 2017 – 6:16 e m

Lealetar - Himmel vilket fint kattansikte, måste var härligt med en sån vän som vill ha ditt sällskap!augusti 30, 2017 – 6:19 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*