Iris Marie

Jag köpte denna hoya för cirka 13 år sedan och den har fyllt en stor del av mitt tak och blommat snällt varje år! I år har jag tagit ner den från taket och decimerat den massor, tagit många skott och satt en ny fin som finns i mitt köksfönster! Den gamla stora är fortfarande stor och finns kvar! Just nu är den på balkongen och det är också där den blommar i år! Av någon anledning har jag aldrig fotograferat blommorna förut men i år har jag längtat efter att den ska blomma så jag kunde göra just det! Och den 31 juli slog den första ut! En dag senare kom den andra och nu är det faktiskt fyra blommor öppna! Så fin!!

Jag köpte den som Hoya paziae men den var fel så nu är den rätt namnad som Hoya Iris Marie! :O)

167: Iris
(bild 104 av 365)

logga2017_584035ac2a6b22a6ab35e421

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Maria - Vilka ljuvliga blommor och perfekt fångade med kameran. Vackert!augusti 5, 2017 – 8:56 f m

Kerstin - Så glad jag blir att få se denna vackra blomma på så nära håll. Önskar att det vore möjlighet att känna doft också ;=) Jag anar att det finns många hoyor hemma hos dig.augusti 5, 2017 – 10:09 f m

Violen på Brandholmen - Så vacker den är och så fint du har fotograferat den!
Kul att du dyker upp igen! Det är riktigt länge sedan vi hade kontakt med varandra!augusti 5, 2017 – 12:05 e m

Birgitta - Vilken fin bildserie på blommorna! Vackert!augusti 5, 2017 – 3:33 e m

Andreas - Jättefina bilder… och blommor :)augusti 5, 2017 – 4:45 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*