Bloggen fyller 1 månad!!

Idag är det min bloggs födelsedag! Den har levt i en månad och det är väl värt att fira!

Något som är ännu mer värt att fira är att det har varit över 1100 personer härinne och kommenterat
och det har gjort mig så otroligt glad!! Och gör mig glad!! :O))

Nu funderar jag på hur jag ska gå vidare och hur det ska bli hädanefter!
Så jag har lite frågor till er som tittar in här.

Tycker ni att det är tråkigt med bara i princip bilder i en blogg eller vill ni även ha mera text?

Jag är själv ambivalent och kan tycka att det är skittråkigt med bara bilder men samtidigt så gillar jag bilder
så jag vet inte…kanske kommer det vara lite mer text  hädanefter…

Ja, som sagt, era åsikter är trevliga att få så berätta gärna vad ni tycker!!

och STORT TACK…än en gång alla som var och är här!! Det värmer massor!!

KRAM!!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Jessan - ja, jag Älskar ju fotografier jag=) Men det absolut bästa med egen hemsida/blogg är att man får göra precis som man vill! Det gillar jag allra bäst. Tack för alla dina fina rader, på tisdag är det dags, oj vad jag längtar legat ned senaste dagarna med värmedynan… Så det känns faktiskt rätt ok att dom ska skära lite;)
Kram!april 27, 2008 – 4:05 e m

pudelflicka - Grattis. Har du bara haft din blogg en månad. Då hittade jag dig direkt när du startade upp.
Jag tycker om som du har din blogg just nu. Inte så mycket text och inte så många bilder. Den är lettläst och trevlig. Det är flera som har så många bilder och text och då hinner man inte riktigt njuta av sidorna.
Du är en så duktig fotograf och en bild kan si mera än hundra ord.
Kram Hedvigapril 27, 2008 – 5:20 e m

Emma - jag tycker att det är jättebra att du har många inlägg med bara en bild. Det gör att man kan koncentrerar sig på bilden mer. Men visst är det kul med text, för då känns det som om man ”lär känna” bloggaren mer.

Men det är ju din blogg, och jag tycker att du ska skriva när du känner för det och inte bara för läsarna. Det är din blogg och du får bestämma helt själv över innehållet. Det är ju det som är så bra med bloggar. =)april 27, 2008 – 6:17 e m

Camilla - Hej och grattis till en månad!
Jag tycker att du skall göra precis det du själv känner för, det är ju din blogg, vill du skriva mer en dag så gör det och vill du inte skriva något en dag så gör inte det. Själv gillar jag att sätta samman text och bild till en helhet, lyckas kanske inte alltid men jag försöker.
Ha det bra
Camillaapril 27, 2008 – 6:54 e m

Ritha - Men, bara en månad?? Tycker jag läst den i evigheter…. =)
Älskar dina bilder, formlligen älskar dom!! Vill oxå kunna/hinna… Kan kan jag väl, men det är det där med hinna…. Skulle vilja ha en ny kamera, men den jag har är bara lite över ett år… Min sambo storknar om jag säger att jag vill köpa en ny, hihi.
Personligen gillar jag foton, men det kan ju ha med intresse att göra. Fast förståss gillar jag att läsa kul bloggar oxå. =)

Grattis!april 27, 2008 – 8:40 e m

Helena/Bildbloggerian - Jag är också, föga förvånande, en bildmänniska och eftersom jag själv fotobloggar är det mest såna bloggar jag själv tycker om att besöka. Men visst är det roligt med några rader kring bilderna också. Men som alla andra skriver så ska du göra som du själv känner för, det är ju din blogg och det finns besökare för alla typer av bloggar!april 27, 2008 – 10:03 e m

ejmis - Grattis bloggen! =)april 28, 2008 – 5:01 f m

Pippi - Grattis till bloggen! Jag älskar titta på foton så för mig är det helt OK med en blogg med mest bara foton. Har det själv i min.april 28, 2008 – 4:25 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*