Njutning

Hjortronläsk! Det låter väl för härligt! Nästan nyttigt! Jag har inte ätit hjortron sedan jag var liten och vi var i skogen och plockade det! Jag tror inte ens det finns några kvar nu att plocka! Men jag har minnet av de orangea bären och tänker att jag minns smaken! När jag smakar på denna läsk vet jag att jag minns för denna läsk smakar massor med hjortron! Den luktar inte så gott men jag blev positivt överraskad när jag smakade den! Men eftersmaken är väldigt hjortronig och jag måste erkänna att jag inte gillar det! Men flaskan är vacker och den är perfekt att fotografera! Den gör sig helt enkelt på bild! Gillar du läsk och älskar du hjortron så rekommenderar jag denna varmt! :O)

njutning_

225: Njutning
(bild 264 av 365)

logga2017_584035ac2a6b22a6ab35e421

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Eva - Hjortron läsk har jag aldrig sett förr. Men jag har alltid egna hjortron i frysen som pappa har plockat åt oss.Han plockar så jag får hur mycket jag vill-lyxigt!november 22, 2017 – 6:27 e m

Maria - Jag gillar ju inte hjortron, men det kanske är gott i läskform :) Fin bild!november 22, 2017 – 9:56 e m

Canon-Ullis - Kanonsnyggt!!!
Har du kolat med tillverkaren om de behöver en reklambild? Jag tror de köper din. :)november 23, 2017 – 4:40 e m

Maria W - Ser läcker ut med den intensiva färgen.november 23, 2017 – 8:39 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*