Blå….

Jag känner mig just nu lite ledsen….och ensam…blå om man nu vill… Jag försöker göra mitt bästa…vara generös…men ibland går det bara inte! Det kan bero på externa saker…eller interna känslor… men fel blir det ibland! Inget man kan göra något åt!

Jag har köpt min första externa hårddisk idag och tänkte få ordning på mina bilder och främst tömma min dator som SKRIKER åt mig att den är mätt!!! ;O) Så, vid genomgång av vilka bilder som är värda att spara och vilka som förtjänar en ärlig plats i den virtuella papperskorgen, hittade jag denna lilla blå blomma!

Värd att spara? Kasta? Kände igen mig i det blå och det ensamma så en plats i min blogg är den i alla fall värd! :O))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Ditte - Får en försiktig general fråga; du sparar väl inte dina bilder enbart på en hårddisk?
Du har väl en backup också??!!
Det måste du ha — det är både du och dina bilder värda!

Ledsna, blå dagar kan göra ont och jag önskar jag kunde fylla din dag med…..gult istället!
Alla färger bleknar dock förr eller senare, även det blå. Så jag kan inte mer än hoppas att din blåa dag är allt annat än färgbeständig…..

Stor kram! / Ditte — med fyra interna och tre externa diskar…..mars 5, 2009 – 11:18 e m

Anneli - Ditteraring! Vad gullig du är som tänker på mina bilder och mig! Jag har förlorat två datorer i krasch och förlorat många års bilder så jag vet hur det känns! Dock har det inte hjälpt mig att bli mera ordningsam på den punkten! MEN jag försöker…och de bilder som är ”jobb” eller mera värdefulla har jag även på skivor bredvid datoren!

Och du…lite gulterapi skulle inte vara helt fel nu…men jag tänkte mig sömn som terapi denna gång! Och jag är säker på att det inte är en blå dag i morgon! Definitivt mer gul!

Bamsekram tillbaka goa Ditten! :O))mars 5, 2009 – 11:30 e m

Ditte - Vem sjutton kommer ihåg att ta backup?!
Inte jag — jag har ett program som gör det åt mig.
Helt automatiskt, en gång i timmen (kan säkert räcka med en gång om dagen i många fall) går programmet igenom en hårddisk och backar allt som ändrats sedan sist till en annan hårddisk.
Så borde alla ha det, som är rädda om innehållet på sina datorer….

Men nu sover du nog sött och det skall jag med göra snart!
Go’natt och en kram till! / Dittemars 5, 2009 – 11:58 e m

Anita - Detta är en helt fantastisk bild som verkligen är värd att spara. Ditte uttrycker det så fint med sina ord så jag kan inte säga det bättre. Jag hoppas innerligt att du inte känner dig så blå idag utan att det gula har istället har tagit dig i sin famn.

Kram Anitamars 7, 2009 – 7:04 f m

Jörgen - Jag säger som Ditte, både du och dina bilder är värda backup.
Blir extra orolig när du skriver att datorns hårddisk är full, det är ju ofta då det blir fel…

Jag har 2 externa diskar, en som jag gör backup till nån gång i veckan, och en som jag gör backup till varannan månad, eller när jag ska åka bort, som jag lägger hemma hos min bror.

Hoppas sömnen var stärkande, och att du får en skön lördag.
Krammars 7, 2009 – 11:16 f m

Jenny hoberg - vad duktig du är…mvh jennymars 7, 2009 – 12:45 e m

Emma - Oj vad fin!mars 8, 2009 – 1:57 e m

Magnus - Helt underbar bild minsann! spara den givetvismars 8, 2009 – 10:53 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*