Den stora omplanteringen…


Ett säkert vårtecken hemma hos mig är när vi planterar om alla krukväxter och beskär de som ska! Det är såå mysigt, stökigt och härligt! Jag älskar det! :O)) Solen skiner in genom fönstret (i alla fall när vi börjar) och man får kämpa som ett odjur för att få ur växterna ur krukorna (vattenbrist) men såå roligt!

I år var Vippans år som förste assistent och det gick….sådär…. ;O) Men hon försökte hjälpa till på alla sätt! :O)))

 11 svar till “Den stora omplanteringen…”

 1. Aaah, bättre assistent kan man inte ha ju! 😀
  Verkligen en härlig serie bilder!

  Ha en skön fredagkväll, Anneli!
  Kram! / Ditte

 2. 🙂 Fin assistent 🙂

  Och sista bilden känner jag igen mig i, så brukar jag tänka när det är dags att städa 😉

  Ha en bra helg 🙂
  Kram

 3. jag blir verkligen så kattsugen då jag kikar in hos dig….vill också ha…..hm..men, men, jag har ju Gunvald, kanske sen när han är lite äldre….;-)

  Kram
  Mona

 4. Kan inte jag få låna din assistent? 😉 Visserligen har jag redan planterat om mina men jag gör gärna om det igen med Vippan som assistent 🙂

  Skämt åsido … visst är det som du säger … ett av de härligaste vårtecknen man kan tänka sig. Bara att sätta ner fingrarna i mjuk, svart mylla är härligt. Men våren lyser med sin frånvaro än så länge. Men … den kommer förr eller senare.

  Ha en skön helg!

  Kram Anita

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *