I trädgården med Tufsen

Idag, liksom de två senaste dagarna har Tufsen och jag tagit en promenad och myst i trädgården! Det älskar hon mer än något! Hon blir så glad när kopplet tas fram och då går hon till dörren och väntar tålmodigt till kopplet sätts på och dörren öppnas. Där utanför dörren får vi vänta på hissen och när den kommer går hon in och sätter sig vid rätt dörr och där tar tålamodet slut. Då börjar hon prata högt och bedjande att dörren ska öppnas fort så hon kan ta sig ut! Och sedan tar hon turen direkt till sandlådan! Nu har det varit lite för kallt men annars är det första hon gör att ta sig ett sandbad! Nu har det blivit en promenad runt hela tomten och dofta av allt och leta gräs! Det är inte så lätt att hitta men faktum är att vi hittade lite så då blev hon nöjd! Dessutom finns det roliga småfåglar att titta på…och ett och annat löv som blåser i väg längs marken fångar också uppmärksamheten! Tufsen är min absolut bästa vän och jag gör allt för att hon ska ha allt det bästa! Mitt hjärta och finaste vän! <3

NC8B2138NC8B2139NC8B2142NC8B2144NC8B2145

130. I trädgården
(bild 59 av 365)

logga_2019

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Anne - Finaste kissen, klart att tålamodet tar slut när det tar tid att komma ut till allt det roliga som väntar :)februari 20, 2019 – 2:06 e m

Anita-Malta - Så fin hon är och så snyggt fotograferat. Helt underbara bilder på din bästa vän där hon smyger runt och myser i trädgården.februari 21, 2019 – 3:12 f m

Claes - Ser verkligen ut att gilla trädgården :)februari 21, 2019 – 4:09 e m

Eva - Härligt att komma ut på en prommis.februari 27, 2019 – 6:09 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*