Verklig?

Jag gick i en växtaffär och fick syn på en så oerhört vacker bukett med stora, vackra ranunklar! Självklart var jag tvungen att fotografera och inte förrän jag kom hem såg jag att det fejk! Vilken besvikelse! Men å andra sidan så var det väldigt vackert så varför inte! Den håller ju bra mycket längre än en levande ranunkel som håller i typ två timmar! :O)

verklig

337. Verklig
(bild 75 av 365)

logga_2019

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Anita Malta - Så kan det gå även och konstväxter kan ju idag se väldigt verklighetstrogna ut. Temat lösta du galant och bilden är som ett konstverk.mars 5, 2019 – 1:27 e m

Ulrika B - Verklig eller ej – vackert foto är det i alla fall.mars 5, 2019 – 2:47 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*