Trångt om saligheten

Det är trångt om saligheten när två nyfikna ekorrungar nyfiket tittar ut på omvärlden!

trangtomsaligheten

307. Trångt om saligheten
(bild 171 av 365)

logga_2019

Veckans ord – utanför

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Klara Ovida - Ännu en jättefin tolkning på veckans tema, så stiligt och gulligt på samma gång!juni 4, 2019 – 2:12 e m

Stickeralla - Underbar bild!juni 4, 2019 – 3:04 e m

"LillaSyster" - Åååå så söta! Blir spännande för dem att komma ut utanför i stora världen. Ha en skön helg!juni 4, 2019 – 6:45 e m

Paula - Det var det gulligaste fotot jag sett på länge! Hela stora världen där utanför, skönt att ha syskon att ty sig till så man slipper möta allt det okända ensam! Vilket fint bidrag till temat!juni 4, 2019 – 8:16 e m

BP - Vilken bild! Så himla söta de är ungarna. Älskar ekorrar och har faktiskt aldrig sett ekorrungar förut. Så tack så hemskt mycket att jag får stå utanför och njuta av fotot.juni 4, 2019 – 8:47 e m

Michelle - Men gud va gulligt jag dör. Så sött. Va kul att du fick bild på dom två just när dom kikar ut.juni 4, 2019 – 8:53 e m

KajsaLisa - Jätterolig bild, den får en att fundera över om du väntat ut tillfället eller bara fångat det.
Själv bruka jag alltid säga att även om jag har en bra systemkamera (som mest används på Rockklubbar numera) så är det med kompakten som jag tar dom bästa bilderna eftersom jag alltid har den med mig.juni 5, 2019 – 12:07 f m

Claes - Underbar bild :) Verkligen trångt där :)juni 5, 2019 – 2:06 e m

Violen på Brandholmen - Så sött! Tänk att båda två ungarna lyckas få ut sina nosar genom det lilla hålet. De är nog nyfikna på livet utanför holken!juni 5, 2019 – 3:50 e m

Musikanta - Helt underbar bild på de små ekorrungarna. Har heller aldrig sett ekorrungar förut.
Ingridjuni 6, 2019 – 5:23 e m

Ditte - Härlig bild av de fina ekorrarna. Och så gulligt de tittar ut här.juni 6, 2019 – 10:20 e m

Helen - Vilken häftig bild på ekorrungarna! Riktigt cool!juni 7, 2019 – 7:41 e m

byblixtra - Jag säger bara, en sån vacker bild på de söta ekorrarna. De verkar vara nyfikna på dig och kanske också ivriga att komma ut ur boet, helst samtidigt. 😉juni 10, 2019 – 8:35 e m

Anita Malta - Ett helt fantastiskt motiv som du återger så snyggt med kameran.

Trodde spontant att det var fejkat med de två små söta ekorrarna som kikar ut genom det lilla hålet 😀juni 14, 2019 – 1:53 e m

Anita Malta - Hej Anneli, kopia av svar på din kommentar hos mig:

”Skulle också vara stolt om det vore jag som tagit den bilden

Nej, jag fotograferar inte i raw av den orsaken att jag inte förstår hur jag ska få över bilderna till datorn. Nu var det ett tag sen jag testade. Är väldigt nyfiken men undrar om det kräver mycket kunskap i redigering och om det räcker med Lightroom.”

Önskar dig en fortsatt fin helg från Malta.juni 15, 2019 – 12:42 e m

Anita Malta - Hej igen! Hittade bra information och kurser på Moderskeppet när det gäller att fotografera i RAW. Håller just nu på med en kurs i LR cc så nu vet jag vad jag ska göra när jag är klar och behärskar redigeringsprogrammet till fullo.
P.s. Tusen tack för dina fina kommentarer hos mig!! Kyrkan är nu upprätad 😉juni 15, 2019 – 1:16 e m

Ulrika B - Underbar bild! Så påpassligt att fånga detta.juni 17, 2019 – 7:51 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*