Kvällsgott

kvallsgott

158. Kvällsgott
(bild 175 av 365)

logga_2019

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Eva - juni 9, 2019 - 7:00 e m

Det verkar vara nåt vajsing med att kommentera hos dig. Det står och blinkar på ”Kommentera gärna” när man trycker på den. Sedan kom det upp i förgående bild att min kommentar hade redan blivit publicerad? Kan vara bara för mig, men jag har bra nätverk i alla fall. Så jag vet inte.. Återkommer och kikar på dina bilder framöver-reser bort med jobbet. Hoppas det går bättre då.. :-)

Claes - juni 12, 2019 - 4:08 e m

Läcker bild på en läcker tårta. Ser riktigt gott ut

Anita Malta - juni 14, 2019 - 1:48 e m

Även om du hade fotograferat feta osmakliga korvar så hade du säkerligen kunnat framställa dem som frestande goda 😉

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*