Warning: Use of undefined constant TTFTITLES_VERSION - assumed 'TTFTITLES_VERSION' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-content/plugins/ttftitles/ttftitles.php on line 26 Warning: Use of undefined constant TTFTITLES_DIRECTORY - assumed 'TTFTITLES_DIRECTORY' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-content/plugins/ttftitles/ttftitles.php on line 27 Warning: Use of undefined constant TTFTITLES_DEBUG - assumed 'TTFTITLES_DEBUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-content/plugins/ttftitles/ttftitles.php on line 28 Warning: Use of undefined constant text - assumed 'text' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-content/plugins/ttftitles/ttftitles.php on line 35 Kvällsgott » A'la Foto – Fotograf i Linköping

Kvällsgott

kvallsgott

158. Kvällsgott
(bild 175 av 365)

logga_2019

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Eva - Det verkar vara nåt vajsing med att kommentera hos dig. Det står och blinkar på ”Kommentera gärna” när man trycker på den. Sedan kom det upp i förgående bild att min kommentar hade redan blivit publicerad? Kan vara bara för mig, men jag har bra nätverk i alla fall. Så jag vet inte.. Återkommer och kikar på dina bilder framöver-reser bort med jobbet. Hoppas det går bättre då.. :-)juni 9, 2019 – 7:00 e m

Claes - Läcker bild på en läcker tårta. Ser riktigt gott ut juni 12, 2019 – 4:08 e m

Anita Malta - Även om du hade fotograferat feta osmakliga korvar så hade du säkerligen kunnat framställa dem som frestande goda 😉juni 14, 2019 – 1:48 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*