Fjäril vingad

De senaste åren har jag varje sommar letat efter Tistelfjärilen men inte hittat någon! Eller också sett en som precis flugit iväg och man bara ser den försvinna bort från sig! Men idag, helt utan att jag hade något annat mål än att bara gå en liten promenad i min egen trädgård, gick jag ner till trädgårdslandet och där var det massor av Tistelfjärilar! Flera av dem var väldigt slita men denna var riktigt fin! Det var så roligt att se så många så jag gick genast in och hämtade kameran för att förhoppningsvis få någon på bild och visst fick jag de! Jag är så nöjd och glad! Visst är Tistelfjärilen vacker?!

fjarilvingad

59. Fjäril vingad
(bild 178 av 365)

logga_2019

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Anita Malta - Den är väldigt vacker och du har förevigat den riktigt snyggt med kameran!!
Tidigare när vi hade så mycket blommor på vår takterrass såg jag mängder av just den här fjärilen och lyckades ta några bilder. I år lyser de med sin frånvaro då inte många växter finns kvar. I vårt nästa boende hoppas jag att vi har en trädgård.juni 14, 2019 – 1:43 e m

Eva - Så vacker närbild. Fin skärpa.juni 16, 2019 – 6:54 e m

Claes - Här var massor av dem för ett par veckor sedan, särskilt på växter/buskar med blå blommor. Men idag, när vi var tillbaka efter en dryg vecka i Värmland, såg jag inga alls.juni 19, 2019 – 4:32 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*