Kanelbullens dag

På kanelbullens dag åt jag nog inte ens en kanelbulle! Jag liksom missade det fastän jag var väldigt medveten om den! Jag har nästan hela året planerat för just det temat men sedan när det väl närmade sig så föll jag på målsnöret! Men vad gör det när jag kan göra det nu och då blev det så mycket bättre än jag tänkt från början och så mycket mera annorlunda! Jag är nöjd! :O)

kanelbullensdag

146. Kanelbullens dag
(bild 270 av 365)

logga_2019

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

MariePfoto - Fika i skogen på mjuka mossan. Det ser härligt ut. Vilka spännande kontraster det blev.november 17, 2019 – 6:21 e m

Agneta Månzon - En kul och oväntad lösning på temat! :)november 18, 2019 – 3:54 e m

Claes - Jag missade den också, så jag får väl också ha en alldeles egen kanelbulledag (och bild) innan året är slut.november 19, 2019 – 12:13 e m

Paula - Vilken annorslunda placering av kanelbullen! Gick i skogen idag, men såg inga kanelbullar färdiga att plocka. Kanske låg de i ugnen för gräddning. Vet du vad finlandssvenskarna kallar kanelbullarna: jo örfilar!november 20, 2019 – 11:43 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*