I november

I november blommade denna hoya för första gången och jag är så glad och väldigt överraskad! Jag tittar på mina hoyor varje dag så att jag skulle missa knoppar är väldigt konstigt och ovanligt men med denna missade jag dessa två klasar helt! Jag upptäckte dem bara ett par dagar innan de slog ut! Det till trots att dagen innan jag upptäckte dem stod jag och tittade på just denna hoya och funderade på att klicka ner hela skiten för att den var så tråkig. Den hänger nämligen bara på en sida av krukan och är jättestor åt det hållet så krukan lutar så det är svårt att vattna den! Men nu blommar den och som sagt, jag är jätteglad att få se dessa små söta blommor! Jag har hört att de ska dofta kola och det kanske finns en sötaktig doft av kola men den är definitivt inte god! Som tur är är den väldigt diskret så jag känner den bara när jag sticker näsan i den vid vissa tider!

128. I november
(bild 271 av 365)

logga_2019

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

MariePfoto - Verkligen vacker med sina knoppar. Luddiga och blanka på samma gång. Snyggt fotat.november 17, 2019 – 6:19 e m

Agneta Månzon - Wow, vilka vackra bilder! Hoya har jag aldrig hört tals om, jag trodde först att det var en porslinsblomma. :)november 18, 2019 – 3:56 e m

Claes - Fantastisk blomma som du fotograferat så snyggt.november 19, 2019 – 12:11 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*