Att fota glas

Att fotografera glas är inget svårt. Det är bara att ta ett glas i skåpet och fotografera! Självklart lite svårare om man vill få en snygg bild. Men när jag tog en promenad i skogen igår så hittade jag en glasflaska så då passade jag på att fotografera glas! Självklart tog jag med den hem och lade den i glasåtervinningen. Mycket dumt av de personer som kastar glas i naturen! För några veckor sedan plockade jag ett femtontal flaskor i en hage! Helt galet! Men, utan att acceptera det på något sätt blir det ändå en ganska snygg bild, eller hur?

attfotaglas

10. Att fota glas
(bild 3 av 183)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Stickeralla - Det blev det verkligen!januari 16, 2020 – 3:56 e m

Boel - Det blev snyggt med ditt val av skärpedjup så allt fokus ligger på glasflaskan och kotten.januari 16, 2020 – 7:31 e m

Claes - Ja, visst blev det :)januari 16, 2020 – 10:28 e m

Agneta Månzon - Läcker bild med fint skärpedjup! :)januari 18, 2020 – 12:10 f m

MariePf - Snyggt att placera fotovinkeln så att flaskan går diagonalt. Vackert arrangemang med kotten och den gröna runtom kring.januari 20, 2020 – 2:03 e m

jeanette - Underbar bild trots att man inte vill se glas ute i naturen.januari 21, 2020 – 9:36 e m

Enlundabosbetraktelser - Du har verkligen tagit en behaglig bild. Jag tycker det kan bli lite reflexer och speglingar när jag fotar glas men du har gjort det kanon.

ps, skrämmande med så mycket glas i naturenjanuari 28, 2020 – 3:28 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*