Warning: Use of undefined constant TTFTITLES_VERSION - assumed 'TTFTITLES_VERSION' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-content/plugins/ttftitles/ttftitles.php on line 26 Warning: Use of undefined constant TTFTITLES_DIRECTORY - assumed 'TTFTITLES_DIRECTORY' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-content/plugins/ttftitles/ttftitles.php on line 27 Warning: Use of undefined constant TTFTITLES_DEBUG - assumed 'TTFTITLES_DEBUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-content/plugins/ttftitles/ttftitles.php on line 28 Warning: Use of undefined constant text - assumed 'text' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-content/plugins/ttftitles/ttftitles.php on line 35 Frukostägg » A'la Foto – Fotograf i Linköping

Frukostägg

frukostagg

86. Frukostägg
(bild 39 av 183)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Claes - Snyggt komponerat. Bara ett ägg men ändå ett riktigt konstverk.juni 1, 2020 – 6:01 e m

Agneta Månzon - Vackert arrangerat och snyggt foto med skärpan på ägget! :)juni 3, 2020 – 6:02 e m

Marie Pfrunder - Fin komposition.juni 7, 2020 – 1:30 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*