Pariserhjul


Ja, ett pariserhjul är det ju så klart inte…i alla fall inte för oss människor! MEN…det kanske finns någon skalbagge eller fluga som njuter av det som ett pariserhjul. Vad vet jag! Men detta ”pariserhjul” står i alla fall ute på en åker, det är jag helt säker på! 🙂

 

Jag har varit dålig på dessa två fotoutmaningar jag varit med i men jag vill men jag har svårt att ta mig för något. Dessa tider är jättetuffa och det kommer en jul som kommer bli…jobbig. Men för att muntra upp mig tänker jag ta min gamla goding julkalendern så mellan 1-24 december kommer jag lägga upp en bild varje dag med jultema. Ni får gärna titta in och se vad som bjuds! Passar det ihop med fotoutmaningarna kommer det vara kopplat till det också! Kanske kan jag med hjälp av det komma upp i alla fall i 100 bilder på ena fotoutmaningen! Känner du själv för att hoppa på och skapa en julkalender så berätta gärna för mig så jag kan titta in hos dig! Låt oss skapa en trevlig adventstid.

aker

224. Pariserhjul
(bild 64 av 183)

Veckans ord – åker

,

6 svar till “Pariserhjul”

  1. Vilken fin tolkning och säkert är det några som är ute och åker här.
    Vad trevligt med en julkalender! Hos mig blir det nog ingen sådan men kanske något annat. Oklart! Men bloggar gör jag ju varje dag så vi får se. Men jag tittar gärna in till dig då och då.

  2. Kul att du hänger på utmaningen, fortsätt gärna om du kan. Tänk att ett vindkraftverk kan bli så vackert på bild och toningen på himlen blev fantastisk.

  3. Heisann, tøffe tider, det er visst… det var også den kommentaren jeg fikk av en mor til en elev jeg har. Jeg skrev at ungdommene ikke klarer å holde avstand, de sitter oppå hverandre på fanget i klasserommene og glemmer helt 1-meteren!
    Vi må finne lys og glede der det er uten altfor mye strev. Jeg har noe som kalles julekakeraid i desember på bloggen min og i virkeligheten. Jeg baker ikke hver dag, men oftere enn ellers… i året.
    Ha fin adventstid ;:OD)

  4. Det var en smart och kreativ lösning på ett svårt tema! Kul att du hänger på utmaningen. Det har varit svårt i år tycker jag…Det är allt kul att se dina vackra bilder 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *