Julkalender: Första advent!

Jo, jag vet. Det är inte första advent idag men det är första december och jag tycker ändå att första advent ska vara med så det blir en bild på det idag! Idag påbörjar jag min julkalender 2020. 24 bilder med julkänsla. Jag hoppas det ska ge mera glädje denna jul! Titta gärna in och kommentera eller titta på bilderna. Min förhoppning är att det ska sprida lite julkänsla.

forstaadvent

Eget tema: Första advent
(bild 65 av 183)

Veckans ord – fyra

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Stare Ström - december 2, 2020 - 4:37 e m

Vackert arrangemang!

Emma, Sol som sol? - december 4, 2020 - 6:56 e m

Julkänsla? Det är det lite svårt att få när man bor i Spanien. I är när jag dessutom börjat jobba heltid samt arbetar med mannens företag så räckte tiden inte till att baka lussebullar förra helgen. Ska försöka göra det nu de kommande dagarna. Gillar ju julen och alla traditioner!

Helena - december 4, 2020 - 7:16 e m

Vackert!:)

Vilt og vakkert - december 4, 2020 - 9:14 e m

Heisann, takk skal du ha for at du sprer juleglede. Det er en fin tanke. Skal prøve å titte innom deg hver dag i desember. Ha go´hælj ;:OD)

KajsaLisa - december 6, 2020 - 11:41 e m

Riktigt stämminigsfull bild och lite dffus, snyggt.

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*