Julkalender: Good enough

Igår gjorde jag ischoklad för första gången i hela mitt liv. Mamma gjorde det när jag var liten och det var inget jag gillade men har ätit köpta och det har ju funkat. Så består det ju bara av god choklad, möjligtvis någon smaksättning som är god och till slut kokosfett så det borde ju bara kunna bli gott! För det första luktade smeten äckligt men det kan ju lukta illa och ändå vara gott! När de till slut stelnat och jag smakade så var de riktigt goda….ända till den sista biten smälte och eftersmaken kom. UÄCK så gott!! Jag var tvungen att ta något annat och skölja ner smaken med. Konstaterade att det måste vara kokosfettet (som ska vara smaklöst!) Är det någon annan som upplevt detta? Nu gillar ju inte jag kokos i vanliga fall så om du gillar kokos kommer du kanske älska dessa, vem vet!

Jaja, de är jättefina i alla fall och gör sig så fint på bild så good enough! Hoppas någon kommer gilla dem och att det bara är jag som känner den där mindre goda eftersmaken! Det ska vara pepparkaksischoklad och ischoklad med apelsin och saffran. Visst låter det gott?

ischoklad

95. Good enough
(bild 76 av 183)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*