Julkalender: Fjärde advent!

Tänk att det redan är fjärde advent. Det innebär att julen står för dörren och är det någon som vet något om julen och hur det kommer bli i år? Jag vet inte. Jag har en aning men egentligen inte. Enligt vissa precis som vanligt, enligt andra totalt ensam. Det enda vi vet med säkerhet är att julen kommer om endast några få dagar och först då får vi se hur det blir och därefter får alla leva med eventuella konsekvenser. Jag avskyr detta år med coronaskiten och jag är så glad att just detta år är över snart. Dock blir väl inte 2021 så mycket bättre men jag hoppas ändå på vaccin och bra väder som gör att det avtar igen! Men NU, idag, är det fjärde ljuset tänt i vår stake och det bästa vi kan göra är att leva i nuet och njuta av dessa fina ljus som lyser upp mörkret så fint!

fjardeadvent

Eget tema: Fyra lika.
(bild 86 av 183)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Claes Petterson - Bara lite olika långa 😉 Fin bild. Är det en exponering eller en dubbelexponering?december 21, 2020 – 1:24 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*