Pennor


Jag är inte riktigt nöjd med denna bild och känner mig inte helt okej med att jag laddar upp den. Samtidigt har jag inte energi att göra om den! Jag skulle vilja ha den orangea pennan skarp också! Jag vet, det är en petitess men det stör mig massor! Jag vet inte varför det stör mig för de andra ska vara oskarpa. I övrigt gillar jag bilden! Ska jag göra om den? Vi för se om jag gör det! Jag har ju en perfektionist inom mig men som har försvunnit de senaste åren men som börjar komma tillbaka. Vi får se! Vad tycker ni?

Nu har jag funderat lite till på varför det stör mig och det är nog för att den är i mitten! Det stör harmonin! Måste nog göra om!

pennor

Logga

248. Pennor
(bild 22 av 180)

, ,

3 svar till “Pennor”

  1. Bilden skulle nog må bra av lite mer skärpedjup eller annan position på pennor. Just nu går skärpedjupet mitt på bruna pennan. Det går ju att arrangera de i en rak linje och sedan vinkla kameran. I övrigt gillar tonerna och regnbågsordningen på dem.

  2. För mig är det ofta så att det inte är förrän jag laddat upp en bild som jag ser den på riktigt. Den kan se hur bra ut som helst i Lightroom men sedan är jag inte nöjd på bloggen.

    I den här bilden gillar jag speglingen av pennorna jättemycket. Att den orange pennan inte är i fokus hade jag inte reflekterat över om du inte skrivit det. Kort skärpedjup innebär ju alltid ett val och att välja den klargula är ett helt rimligt val för mig.

    Om det varit min bild och mitt ordningssinne hade jag nog snarare önskat att pennorna varit roterade likadant. Verkligen spännande att vi ser så olika på bilder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *