Bättre en mobilbild än inget alls

Detta är den första mobilbild som funnits i min blogg och min blogg har ändå funnits ända sedan 2008! Men som titeln säger, en mobilbild är bättre än inget och just i detta fall hade jag tyvärr inte kameran med mig när Oskar klättrade upp i trädet! Jag tycker han är så fin här så jag var tvungen att fotografera och även filma! Det är också första gången jag sett Oskar i trädet så det roligt! (men det gör lite ont med kvaliteten men det får jag leva med för Oskar är så fin!

battreenmobilbildan

Logga

19. Bättre en mobilbild än ingen alls
(bild 27 av 180)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Tant A - Verkligen vacker när han sitter där i trädet!mars 4, 2021 – 6:10 e m

Alina - Vid sådana tillfällen måste man vara snabb
Dagens mobiler klarar uppgiften galant. Härlig bild!mars 6, 2021 – 7:02 e m

Marie Pfrunder - Det var en fin mobilbild. Den är ju skarp och avbildar som den ska. Men jag förstår vad du menar det är ju inte en typisk Ala Foto-bild.mars 7, 2021 – 4:57 e m

Åsa - Väldigt fin katt och en riktigt bra mobilbild.mars 7, 2021 – 9:56 e m

Mikaela Bexar - Underbar cool katt! Det går bevisligen att få bra bilder med mobil också.december 31, 2021 – 1:33 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*