A’la Foto: Bina – mattes prinsessa

Min lilla prinsessa har under en längre tid blivit påhoppad av de andra katterna som tycker det är jättekul att hon bara fräser och försöker hålla sig undan! Där ser man…man ska inte försöka vara snäll…för då får man bara mer skit!

Jag har en längre tid tänkt att hon ska få flytta till ett lugnare hem och i höstas så var tanken att hon skulle flytta till Skåne! Tack gode gud att inte det blev av…av flera anledningar! Men den största att jag inte hade kunnat få ha henne kvar i mitt liv då! Men nu har det tunga beslutet ändå kommit och hon har fått flytta på försök! Igår flyttade hon och i natt har jag tänkt massor på henne! Har hon vattenglaset framställt? Har hon mat på bordet? Allt vilket hon så klart haft och jag har tittat till henne idag! Det gör ont i mitt hjärta men jag hoppas att detta kan bli bra! Kanske kan hon få komma tillbaka senare om hon vill…mattes prinsessa!
En ny bild på Bina finns på hennes sida på www.alafoto.se

Så nu är det bara Vippan, Tufsen och jag kvar här! Vi får se hur det går eller om vi ska skaffa en medlare mellan galningarna här!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kerstin - Men så sorgligt. Jag lider med dig. Det är inte alls kul att bli av med en katt hur det än går till. Kul att du har henne nära i alla fall så du kan hälsa på. Hoppas att hon kan flytta tillbaka så småningom.
Ha det gott.april 3, 2009 – 8:13 e m

Ditte - MEN så ledsamt!
Att det skall vara så roligt att retas….
Kanske de andra två kommer sakna henne så mycket att de skulle bli jättesnälla om Bina flyttar tillbaka snart igen?
Jag önskar det blir så, i alla fall.

Kram! / Ditteapril 3, 2009 – 9:08 e m

Anneli - Kerstin: Jo det är inget kul men jag är glad att hon bor nära i alla fall! Och jag hoppas också hon kommer tillbaka! Tack för din omtanke! Ha det gott!

Ditte: Ja, det är förjäkligt att det ska vara så roligt att retas!!! Men det är min förhoppning att de andra ska sakna henne så mycket att de blir snälla! För jag vill ha henne tillbaka…min prinsessa!

Kram på er båda och trevlig helg!april 4, 2009 – 9:43 f m

identity - Så sjukt fin katt! Synd att hon måste flytta :( förstår att du saknar henne.april 5, 2009 – 4:26 e m

Malin H - Så tråkigt… sånt där är inte kul.

Min devon rex fick en kompis för många år sen, en cornish rex. Men cornishen tog över fullständigt (som kattunge) och bestämde över min devonkille. Det var ständiga bråk och devonkillen (Snusen som han heter) var för snäll och orkade inte bråka. Han blev alldeles sönderstressad av den nya som bara bråkade. Cornishen gjorde dessutom sina behov lite överallt, han kissade i lådan, men nummer 2 gjorde han alltid på golven. Sen började han spreja, trots att han blev kastrerad (när det var tid för det). Han sprejade bokhyllan, soffan… Och bajsade överallt. Det gick till slut inte ha det så, så han fick komma till katthimlen. Och sen dess har också Snusen mått bra. Ibland går det helt enkelt inte, antar jag. Det bästa hade varit om man skaffat sig två nästan på en gång och inte en kattunge till när den andra är några år redan. Eller om man hade skaffat en hona i stället, det kanske skulle gått bättre. Men men. Nu är min Snusen snart 13 år och han ska ha lugn och ro sina sista år. Hoppas han blir minst 20 och att han får vara frisk. Han är min bebis.

//Mapril 8, 2009 – 9:31 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*