Warning: Use of undefined constant TTFTITLES_VERSION - assumed 'TTFTITLES_VERSION' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-content/plugins/ttftitles/ttftitles.php on line 26 Warning: Use of undefined constant TTFTITLES_DIRECTORY - assumed 'TTFTITLES_DIRECTORY' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-content/plugins/ttftitles/ttftitles.php on line 27 Warning: Use of undefined constant TTFTITLES_DEBUG - assumed 'TTFTITLES_DEBUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-content/plugins/ttftitles/ttftitles.php on line 28 Warning: Use of undefined constant text - assumed 'text' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-content/plugins/ttftitles/ttftitles.php on line 35 Flugan » A'la Foto – Fotograf i Linköping

Flugan

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

[ t a k a i . b l o g g . s e ] - ååh, fin bild <3april 4, 2009 – 11:21 e m

Satu - Varför svettas inte din 😛
Fint anneli!
Härligt med vår äntligen!april 5, 2009 – 8:13 f m

joacim - Shit shit shit vilken fin bild. Vad använder du för utrustning? Önskar man kunde fnga naturen sådär, fast det lindrar ju få se dina kort iaf!april 5, 2009 – 10:28 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*