Ett knöligt brev…

låg i min hall i fredags när jag kom hem! Jag tog brevet och lade det på skrivbordet och satte mig vid datorn! Tänkte att det är säkert reklam för jag har ingen som skickar något roligt till mig! Jag glömde bort brevet som låg och väntade på mig bredvid…

Efter ett tag blev jag frustrerad vid datorn för inget gick som jag ville…så jag tänkte att det kan i alla fall inte bli värre av att öppna det! Så jag gjorde det…

Och ut från kuvertet ramlade en söt rosa liten ask i en vit sidenpåse! Jag öppnade påsen och asken och inuti låg den sötaste nalle man kan tänka sig! En jättefin halskedja till…  De handskrivna orden på pappersbiten som också fanns i kuvertet berättade att det egentligen skulle ha varit en namnsdagspresent men personen i fråga kände att jag behövde en uppmuntran nu…. VARMT TACK Jörgen…du har gjort min dag, min helg och min vår…och du har återställt min tro på män…inte bara på grund av denna vackra present…utan för att du alltid är vänlig och omtänksam! Och för att du finns där! Det betyder massor!! :O)))

Min lilla Tufsen fick hjälpa till att hålla smycket så det kunde fotograferas fint! ifall någon undrar vad tassen är till för! ;O)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Jörgen - april 5, 2009 - 12:31 f m

Varsågod vännen :-)
Och tack själv för dom vänliga orden :-)

Kram

pudelflickan - april 5, 2009 - 7:51 f m

Vilken trevlig present och jag har njutit av alla dina bilder.
Kram Hedvig

Satu - april 5, 2009 - 8:15 f m

Ohhh va fin!
Inte skall man tappa hoppet på alla män.. bara vissa :) Det finns massor av goingar därute :)

Aleya - april 5, 2009 - 7:50 e m

Åh den är så söt, har en med vita stenar själv!

Malin H - april 8, 2009 - 9:23 e m

Snällt av honom att sända så en så söt sak. Och snällt av Tufsen att ställa upp som smyckesmodell :))

Man blir glad av att läsa sånt här. :)

//M

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*