Hanna Lindblad & Motala storband

I söndags var jag på konsert i Motala. Rotary hade en välgörenhetskonsert och samlade in pengar till byggnaden av en skola i Costa Rica. Motala storband hade förstärkts med Hanna Lindblad. Det var första gången jag sett Hanna live och det var en upplevelse! Hon kommer ju från Motala så lite av en lokalhjälte som kom hem! Hon har gjort stor succé som huvudrollsinnehavare i musikalen ”Singing in the rain” och sedan dess varit med i alla tänkbara program på tv:n.

Hon är en lysande stjärna och så jäkla rolig! Vilken humor, självdistans och verkliga divafasoner som hon framför på ett skönt sätt! Och utan att be om ursäkt! Hon har en röst som imponerar och kan sjunga det mesta! Hon bytte kläder var femte minut som en diva ska och hade ett härligt, underhållande och ärligt mellansnack som var intressant! Jag är glatt överraskad och kommer hon här i närheten igen så kommer jag boka biljetter direkt! För det är hon värd! Och jag hoppas verkligen att hon får sin dröm i uppfyllelse…att få bli stjärna på Broadway! Lite bilder så klart kommer här….


saxofonsektionen…den som fick plats i sökaren! ;O) Den mittersta mannen är min före detta lärare från musikpedagoglinjen! :O))


Gitarristen i bandet…fantastiskt duktig!


Hanna när hon gör ett nummer från musikalen ”Singing in the rain”

Detta är tredje konserten på kort tid som jag fotograferat och jag måste säga att jag gillar det! Det är verkligen såå roligt!! Så jag hoppas det blir mer….och snart igen! :O)))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Karins fotoblogg - Tjusigt! Vilka bra bilder och vad läcker hon ser ut i sina klänningar!
Har du fotat i befintligt ljus eller har du använt blixt? Hur som, du måste ha ett bra ljusstarkt objektiv? Bilden där hon har ”fransklänningen” i rörelse är suverän.april 7, 2009 – 7:03 f m

AKP - Suveräna bilder!!april 7, 2009 – 7:26 f m

Anneli - Tack AKP för att du gillar mina bilder! Det värmer!

Karin: Varmt tack! Det är befintligt ljus och ingen blixt. Kul att du gillade rörelsen i hennes klänning…det var ett av mina mål att försöka fånga det!april 8, 2009 – 11:59 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*