Sara

En bild på Sara som just nu befinner sig i Australien med min kära brorsdotter Frida! De verkar ha det superbra och har till och med överlevt en gigantisk månbenad varelse på väggen i sovrummet därnere så jag tror de trivs som fisken i vattnet! :O)))

Jag har sett att jag har fått lite frågor här på tidigare inlägg och jag har försökt svara på dem nu så om det är något ni frågat så titta tillbaka på det inlägget så hoppas jag att svaret har kommit! Är det så att ni har några andra frågor så får ni gärna ställa dem här så ska jag försöka svara på dem!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

SARA o FRIDA - HEJ underbara alskade faster..
Har ar det toppen o ja njuter varja dag.. Imorron ska vi ut pa en stor bat i tre dagar,Kulkulkul..
Sag kortet pa sara, VI tycker att det rockar, sjukt snyggt…
ha det bra, saknar dig..pussssar
halsa farmor med en bamse puss o kramapril 12, 2009 – 3:15 f m

Karins fotoblogg - Snygg ”modellbild”(säger man så 😉 ) och jag gillar bokehn du lagt till jättemycket!april 15, 2009 – 9:35 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*